**** jimmie ****

systemutvecklare och glad kille

Uppdatering

February 27, 2014


Det är glest med uppdateringarna här. Men hursomhelst så är det full rulle i livet. Här kommer en väldigt kort lista på vad som tar upp min tid för tillfället.

Löpningen
Har tränat hela vintern. Utomhus såklart. Förutom att jag dom senaste två månaderna, varje måndag, kört intervallträning i Sätrahallen. Snart är det vår och snart kommer årets första tävling.

Måltiderna för i år är att fixa SUB38 på milen och SUB90 på halvmaran. Det senare bör gå utan någon större smärta hoppas jag. Sen så går tankarna på att försöka köra en höstmara, men vi får se om kroppen håller för den träningen. Målet då kommer att vara SUB3!

Är sliten i vaderna och benhinnorna som vanligt. Får se om kroppen håller för den träning jag kör för tillfället. Mängden är ungefär 6 mil/veckan. Det är inte särskilt mycket men jag kör en del hård träning som sliter.

Stugan
Där är vi varannan helg minst. Det kommer att bli mer när våren gör sitt intåg. Härligt härligt! Sen är det ju väldigt löpvänligt där och jag får alltså mycket kvalitetstid på många sätt där. Hoppas på mycket badning och annat där i sommar.
Många projekt på gång och vi får se var allt landar. Tänker byta ut lite brädor på ena fasaden (byter man hela fasaden då?) och förmodligen måla lite.
Renovera möbler genom att slipa och måla. Jag gillar betsning så det blir några projekt med det också.

Jobbet/programmeringen
Det går bra och jag gillar det jag pysslar med. Webbutveckling på jobbet och så försöker jag nörda ner mig i C64 och iOS-programmering. Life’s good!

Livet i Stockholm
Nu har jag bott i Stockholm i över 3 år. Är sambo och börjar bli en riktig söderhipster (gud förbjude!). Äter frukost ute då och då och går på konserter titt som tätt. När jag dricker öl så blir det såklart en dyr Ale på något söderhak och jag älskar indisk mat. Ja man ser ju var det bär hän..

Ska försöka skriva mer vid tillfälle.

/Jimmie


Categorized as: UncategorizedLeave a Reply