**** jimmie ****

systemutvecklare och glad kille

SUB35?

March 6, 2015


Målet med löpningen för 2015 är SUB35 på 10km. Men inte förrän till hösten kommer jag att göra ett ordentligt försök.

Fram till dess så skall träningen göras, sakta men säkert (även om det ibland kommer att gå undan). Ingen stress.

Just nu så avverkas löppassen i maklig halvmarafart (21kp). Grundträning kallas det. Snart kommer jag att testa formen på 10km tävling. Men jag kommer inte att försöka bygga upp någon förhoppning om att sätta nytt PB, även om det är roligt om det blir så givetvis. Jag måste lära mig att inte sätta för stor press på mig själv. Det går bättre och bättre.

Det som är det roliga med målet är all löpning jag gör. Det är ju ändå vägen dit som är den stora resan. Springer med klubbkompisar varje vecka som inspirerar i FK Studenterna och utan dom så hade det gått trögt tror jag.

Senare i vår blir det en resa till USA. Kanske kan jag hitta en tävling där?


Categorized as: UncategorizedLeave a Reply